6906132999 Άνω Μερά, Μύκονος marinoskostopoulos3@gmail.com
hero image
 
   
 
 
 
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Ελαιοχρωματισμοί - Στεγανοποιήσεις - Μονώσεις - Πατητή Τσιμεντοκονία Μύκονος


Με εμπειρία 15 χρόνων στους ελαιοχρωματισμούς και τις μονώσεις, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την επιχείρησή μας “ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Μύκονο και παρέχει σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Μύκονο, την Πάτρα, την Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, η επιχείρησή μας, μπορεί να αναλάβει ακόμα και τα πιο δύσκολα και πιο απαιτητικά έργα αλλά και να σας εξασφαλίσει εγγυημένα αποτελέσματα.
 
  ΤΗΛ. 6906132999
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

αναλαμβάνουμε ελαιοχρωματισμούς και τεχνοτροπίες, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά. Έτσι, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα, προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας.

Επιδιώκοντας να διασφαλίσουμε την άριστη θερμομόνωση και αδιαβροχοποίηση του κτιρίου σας, πραγματοποιούμε δοκιμασμένες λύσει για την στεγανοποίηση και μόνωση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
     
   
 
 
 
 
 
     
     
     
     
     
 
Εάν επιθυμείτε να μεταμορφώσετε τον χώρο σας με ποιότητα, αισθητική και επαγγελματισμό, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας στον χώρο των ελαιοχρωματισμών, των μονώσεων και της πατητής τσιμεντοκονίας.
 
     
  ΤΗΛ: 6906132999  
     
     
     
     
     
 
 
     
    Εξυπηρετούμε την Μύκονο, την Πάτρα, την Αθήνα και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
     
  ΤΗΛ. 6906132999    
     
 
 
 
 
 
 

ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να μελετήσει το χώρο σας, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις πιο σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις.
 
 
 
 

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ

χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά, ενώ δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε ένα αποτέλεσμα που θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας.
 
 
 
 
 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ