6906132999 Άνω Μερά, Μύκονος marinoskostopoulos3@gmail.com
 
   
 
 
 
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ & ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ | Πάτρα Αχαΐα


Η επιχείρησή μας “ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας παντός είδους ελαιοχρωματισμούς και τεχνοτροπίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Πάτρα, την Μύκονο, την Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Με όρεξη για δημιουργία, απεριόριστη φαντασία και έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, η επιχείρησή μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμη να ακούσει τις ανάγκες σας αλλά και να σας προτείνει τις πιο σύγχρονες και κομψές λύσεις για τον χώρο σας.
 
  ΤΗΛ. 6906132999
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΒΑΦΟΥΜΕ
 
    Οικίες & Εξοχικά  
    Φοιτητικές Κατοικίες  
    Πολυκατοικίες  
    Καταστήματα  
    Γραφεία  
    Εργοστάσια  
    Δημόσια κτίρια κ.α.  
   
     
     
  ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

Αναζητούμε τις πιο καινοτόμες και εντυπωσιακές τεχνικές για να δώσουμε ζωή στους τοίχους σας. Από γεωμετρικά σχέδια μέχρι εξειδικευμένες τεχνικές, κάθε έργο μας αποτελεί ένα μοναδικό έργο τέχνης.

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κάθε εργασία ελαιοχρωματισμού, από μικρά φρεσκαρίσματα και μερεμέτια, έως νέες κατασκευές και τεχνοτροπίες που θα κάνουν το χώρο σας καλύτερο από ότι τον είχατε ονειρευτεί.
 
     
 
 
 
 
 
     
     
     
     
     
 
Εάν λοιπόν επιθυμείτε να ανανεώσετε το χώρο σας ή επιθυμείτε ένα απλό φρεσκάρισμα των τοίχων της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε τις καλύτερες λύσεις.
 
     
  ΤΗΛ: 6906132999  
     
     
     
     
     
 
 
     
    Εξυπηρετούμε την Πάτρα, την Μύκονο, την Αθήνα και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
     
  ΤΗΛ. 6906132999    
     
 
 
 
 
 
 

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο καθώς και τα νέα προϊόντα, μπορούμε να σας προτείνουμε τις καλύτερες και πιο μοντέρνες λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
 
 

ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Σε όλους τους ελαιοχρωματισμούς και τις τεχνοτροπίες που αναλαμβάνουμε, φροντίζουμε να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα των εργασιών που έχουμε ορίσει εξαρχής, χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει την αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος.
 
 
 
 
 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ