6906132999 Άνω Μερά, Μύκονος marinoskostopoulos3@gmail.com
hero image
 
   
 
 
 
ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ | Μύκονος


Η επιχείρησή μας “ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Μύκονο, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε εργασία με πατητή τσιμεντοκονία σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Μύκονο, την Πάτρα, την Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφθεί το χώρο σας, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις πιο σύγχρονες και κομψές λύσει για εργασία με πατητή τσιμεντοκονία.
 
  ΤΗΛ. 6906132999
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  Τι είναι η Πατητή Τσιμεντοκονία;
 
     
  Η πατητή τσιμεντοκονία είναι μια τεχνική κατασκευής που χρησιμοποιεί κονία τσιμέντου, άμμο και άλλα υλικά για τη δημιουργία ενός συμπαγούς και ανθεκτικού υποστρώματος. Αυτό το υπόστρωμα χρησιμοποιείται στη συνέχεια για να δημιουργήσει μια ομαλή και επίπεδη επιφάνεια με εντυπωσιακό σχεδιασμό.

Αποτελεί μια ιδανική λύση για την δημιουργία του νέου σας χώρου ή την ανακαίνιση του. Είναι το πιο δημοφιλές υλικό εφαρμογής τα τελευταία χρόνια, είτε για οικίες είτε για επαγγελματικούς χώρους.
 
     
 
 
 
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 
  Εφαρμογή πάνω από κάθε υπόστρωμα
  Έχει μεγάλη ελαστικότητα
  Ανθεκτικότητα απέναντι σε υγρασία
  Απόλυτα προσιτή τιμή
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
     
     
 
Εφαρμόζεται σε τοίχους, δάπεδα, ντουζιέρες, χτιστούς πάγκους, στην κουζίνα, σε μπάνια, σε σκάλες, σε πισίνες αλλά και όπου αλλού θέλουμε. Είναι υλικό αδιάβροχο, αχάρακτο και πια με τα νέα υλικά που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή της δεν παρουσιάζει ρωγμές και σκασίματα.
 
     
  ΤΗΛ: 6906132999  
     
     
     
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε την Μύκονο, την Πάτρα, την Αθήνα και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
     
  ΤΗΛ. 6906132999    
     
 
 
 
 
 
 

ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

Έχοντας αναλάβει ένα μεγάλο αριθμό έργων πατητής τσιμεντοκονίας, η επιχείρησή μας, μπορεί με βεβαιότητα να σας εγγυηθεί για ένα σίγουρο και άψογο αποτέλεσμα που θα σας εντυπωσιάσει. 
 
 
 
 

ΕΡΓΑΣΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Σε όλες τις εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας υλικά ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. 
 
 
 
 
 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ