6906132999 Άνω Μερά, Μύκονος marinoskostopoulos3@gmail.com
hero image
 
   
 
 
 
ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ | Μύκονος


Η επιχείρησή μας “ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Μύκονο, με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνει την κατασκευή εποξειδικών δαπέδων σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και βιομηχανίες στην Μύκονο, την Πάτρα, την Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Τα εποξειδικά δάπεδα αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για διάφορες εφαρμογές, από επαγγελματικούς χώρους έως και κατοικίες, λόγω των πολλαπλών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν. Η εφαρμογή τους σε διάφορα περιβάλλοντα προσφέρει μια σειρά από οφέλη, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ανθεκτικότητα και αισθητική.
 
  ΤΗΛ. 6906132999
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
     
 
Αντοχή σε Βαριά Φορτία

Τα εποξειδικά δάπεδα είναι εξαιρετικά ανθεκτικά σε βαριά φορτία και κρούσεις. Αυτό τα καθιστά ιδανική επιλογή για εμπορικούς χώρους και εργοστάσια.
 
     
     
 
Αντίσταση σε Χημικά

Τα εποξειδικά δάπεδα παρέχουν υψηλή αντοχή σε χημικά, όπως οξέα, διαλύτες και λάδια. Αυτό τα καθιστά κατάλληλα για εργαστηριακούς χώρους και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.
 
     
     
 
Αντοχή σε Υγρασία & Επιφανειακά Νερά

Η αντίσταση στην υγρασία και τα επιφανειακά νερά καθιστά τα εποξειδικά δάπεδα ιδανικά για χώρους όπου υπάρχει υψηλό επίπεδο υγρασίας, όπως μπάνια και κουζίνες.
 
     
     
 
Εύκολος Καθαρισμός & Συντήρηση

Η λεία επιφάνεια των εποξειδικών δαπέδων καθιστά εύκολο τον καθαρισμό τους, ενώ η ανθεκτικότητά τους μειώνει την ανάγκη για συχνή συντήρηση.
 
     
 
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε την Μύκονο, την Πάτρα, την Αθήνα και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
     
  ΤΗΛ. 6906132999    
     
 
 
 
 
 
 
Ευελιξία στον Σχεδιασμό
Τα εποξειδικά δάπεδα είναι διαθέσιμα σε ποικίλα χρώματα και σχέδια, προσφέροντας ευελιξία στον σχεδιασμό του χώρου. Αντιπροσωπεύουν μια σύγχρονη και αξιόπιστη λύση για τη βελτίωση της επιφάνειας και της αντοχής των χώρων, προσφέροντας ταυτόχρονα αισθητική και λειτουργικότητα.

Το έμπειρο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να μελετήσει τον χώρο σας, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.

Εργαζόμαστε πάντα με συνέπεια και επαγγελματισμό, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά και δίνοντας έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

 
 
 
 
 
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
 
Βιομηχανικοί Χώροι
Χρησιμοποιούνται σε εργοστάσια, αποθήκες και εργαστήρια λόγω της αντοχής τους σε βαριά φορτία και χημικά.
 
Εμπορικοί Χώροι
Καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες επωφελούνται από την κομψή εμφάνιση και την αντοχή των εποξειδικών δαπέδων.
 
Κατοικίες
Συχνά χρησιμοποιούνται σε μπάνια, κουζίνες και χώρους όπου απαιτείται ανθεκτικό δάπεδο με υψηλή αισθητική.
 
Νοσοκομεία & Φαρμακευτικοί Χώροι
Η αντοχή τους σε χημικά και η ευκολία στον καθαρισμό τους τα καθιστούν κατάλληλα για αυτούς τους ευαίσθητους χώρους.
 
 
 
 
 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ