6906132999 Άνω Μερά, Μύκονος marinoskostopoulos3@gmail.com
 
   
 
 
 
ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ & ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ | Πάτρα Αχαΐα


Η μόνωση των κτιρίων έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα, με κυριότερα αυτά της προστασίας της οικοδομικής κατασκευής και της βέλτιστης ενεργειακής συμπεριφοράς της. Ως συνέπεια, επέρχεται η εξοικονόμηση χρημάτων, αφού οι πηγές θέρμανσης και ψύξης χρησιμοποιούνται πολύ λιγότερο.

Η επιχείρησή μας “ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο των μονώσεων, μπορεί να σας προτείνει τις πιο αποδοτικές λύσεις που θα εξασφαλίσουν την πλήρη μόνωση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
  ΤΗΛ. 6906132999
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ


Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφτεί το κτίριο σας, να το μελετήσει και να σας προτείνει τις πιο αποδοτικές λύσεις για την μόνωση του κτιρίου σας.
 
     
     
   
     
  ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Οι στεγανοποιήσεις μας αποτελούν η απόλυτη ασπίδα ενάντια στην υγρασία και τις καιρικές συνθήκες. Χρησιμοποιούμε προηγμένα υλικά και τεχνικές για να διασφαλίσουμε την πλήρη στεγανότητα του κτιρίου σας, προστατεύοντάς το από τη βροχή, την υγρασία και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
 
     
     
   
     
  ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ
Οι θερμοπροσόψεις μας είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν όχι μόνο θερμομόνωση αλλά και αισθητική ανανέωση στην εμφάνιση του κτιρίου. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας που προσφέρουν ανθεκτικότητα και αισθητική αξία.
 
     
 
 
 
 
 
     
     
     
     
     
 
Εάν αναζητάτε επαγγελματικές υπηρεσίες μονώσεων, στεγανοποιήσεων και θερμοπροσόψεων με έμφαση στη λεπτομέρεια, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις προστασίας για το κτίριό σας.
 
     
  ΤΗΛ: 6906132999  
     
     
     
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε την Πάτρα, την Μύκονο, την Αθήνα και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
     
  ΤΗΛ. 6906132999    
     
 
 
 
 
 
 

ΕΜΦΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Στην επιχείρησή μας, κατανοούμε πόσο σημαντική είναι η λεπτομέρεια στις εργασίες μας. Κάθε εφαρμογή, κάθε υλικό, είναι επιλεγμένο με προσοχή για να διασφαλίσουμε την απόλυτη ποιότητα και απόδοση. Η προσήλωσή μας στη λεπτομέρεια καθιστά κάθε έργο μας ανθεκτικό και αξιόπιστο.
 
 
 
 

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Παρακολουθούμε διαρκώς τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, ώστε να μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη του κτιρίου σας για μόνωση, ενώ σε όλες τις εργασίες μας χρησιμοποιούμε δοκιμασμένα και αποτελεσματικά υλικά. 
 
 
 
 
 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ